U bent een ouder

 

Win een uur per dag

Koalift faciliteert de manier waarop ouders de ritten van hun kinderen makkelijk en betrouwbaar kunnen organiseren en delen met andere ouders. ... en dit helemaal gratis!

Schrijf u nu in op Koalift en win tot een uur per dag.

Betrouwbaar en leuk

Koalift brengt ouders van een zelfde vereniging of school in contact met elkaar en faciliteert het plannen en delen van de ritten van hun kinderen 

Makkelijk en  gepersonaliseerd

Koalift past zich aan volgens uw tijdsbeperkingen in de week en plant ritten die voor u het best uitkomen

Efficiënt en geoptimaliseerd

Door het eenvoudig delen van uw ritten, helpt Koalift u het aantal ritten te verminderen en zo uw tijd te optimaliseren

Wederzijdse hulp in 4  stappen

Vervoeg uw vereniging

Schrijf u in op Koalift en word lid van de scholen en extra-scolaire activiteiten waar uw kinderen lid van zijn. Alle registraties worden gevalideerd door de vereniging om in alle vertrouwen te carpoolen! Als uw vereniging niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op en wij zullen het nodige doen.

Vervolledig uw voorkeuren

Eenmaal ingeschreven vervolledigt u uw profiel en voorkeuren in enkele klikken: wanneer bent u beschikbaar om te rijden, wanneer heeft u hulp nodig, hoeveel plaatsen heeft u, welke omweg wil u maken, ... al uw gegevens zijn vertrouwelijk en dienen enkel om de ervaring op Koalift te optimaliseren. 

Ontmoet andere ouders

Dankzij de interactieve kaart kan u nieuwe ouders ontdekken waarvan de kinderen in dezelfde vereniging zitten als de uwe. Met hen kan u dan in alle vertrouwen de ritten delen van uw kinderen! Via de Koalift chat kan u makkelijk met hen in contact komen. 

Laat ons u helpen

Op basis van uw preferenties en uw profiel, stelt Koalift u elke week de beste opties voor. Koalift doet alles, u hoeft enkel nog de ritten te selecteren die u het best uitkomen.

Vertrouwen boven alles

Eenmaal ingeschreven op Koalift nodigt een school of vereniging haar leden uit om zich bij de Koalift-community aan te sluiten. Ouders registreren en ontmoeten andere ouders lmet wie zij de ritten van hun kinderen betrouwbaar en makkelijk kunnen delen.

Verenigingen van vertrouwen

Koalift match automatisch ouders  om zo makkelijk de ritten van hun kinderen te organiseren. Elke ouder is vrij om de voorgestelde carpooling te accepteren of te weigeren. Daarnaast moeten ouders op het platform contact opnemen met elkaar voordat ze carpoolen, indien dit nog niet gebeurd zou zijn.

Ouders met elkaar in contact brengen

Het Koalift-team is 100% beschikbaar voor ouders en moedigt regelmatig contact tussen hen aan. We nemen de tijd om individueel met elke ouder te praten om zo elkaars behoeften te begrijpen en hen op een persoonlijke manier te helpen.

Luisteren en persoonlijke ondersteuning

Za vertrouwen ons

Deze verenigingen en municipaliteiten hebben Koalift reeds vervoegd en bieden onze diensten aan al hun leden aan: Sint-Pieter-Woluwe, College van Basse Wavre, Royal Racing Club, Notre Dame Des Champs, ...

U wil ritten delen met leden van een vereniging of school dewelke niet vermeld is? Contacteer ons en wij doen het nodige om uw school of vereniging aan ons netwerk toe te voegen.

Koalift is voor ouders gratis! Twijfel niet langer en schrijf u in!

Koalift

Koalift verbeterd het leven van ouders, verenigingen en gemeenten door de organisatie van kindverplaatsingen makkelijk,  betrouwbaar en efficiënt te organiseren!

Mail: hello@koalift.com

Tel: +32496/48.76.49